Santa Teresa CD – FC Barcelona Femení (prèvia): Que no s’aturi

Santa Teresa CD – FC Barcelona Femení (prèvia): Que no s’aturi

16 hores, Gol: L’equip reprèn la Lliga en una bona dinàmica de joc i resultats, però en un camp complicat

Superada una nova aturada per compromisos internacionals, el Barça Femení busca al camp del Santa Teresa mantenir el to amb què va aparcar la Lliga. I és que en els dos primers partits de l’any va deixar una imatge impecable i va sumar dos triomfs rotunds davant del Llevant (4-0) i del Granadilla (3-0). Així, l’equip continua segon a un punt de l’Atlètic de Madrid. El primer desplaçament del 2017, però, el porta a un feu sempre exigent.

Sense Jenni Hermoso

Aquesta ha estat una setmana atípica per al conjunt dirigit per Xavi Llorens. Fins dimecres no va poder comptar amb les nou internacionals, i divendres es desplaçava a Badajoz, on va completar l’entrenament previ al matx. Poc abans del viatge es va conèixer l’absència de la màxima golejadora, Jenni Hermoso, per una lesió a l’adductor de la cama dreta. Tampoc arribaven Sandra Paños i Bárbara Latorre.

El Santa Teresa, per la seva banda, ocupa una còmoda novena posició. També té baixes: Raquel, Nayadet, Tomi, Puerto i Meme. El duel entre les catalanes i les extremenyes a la primera volta, a Sant Joan Despí, es va saldar amb un contundent 6-0. Per tant, el Barça intentarà repetir triomf just abans que la Lliga es torni a parar una setmana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut