Els campions ja són a Barcelona

Els campions ja són a Barcelona

La secció barcelonista ha entrat a la història de l’atletisme amb un excel·lent doblet de Copa del Rei i Copa de la Reina

Després d’alçar els títols de campions, l’expedició ha arribat a la ciutat Comtal encapçalada per Vicente Egido, director esportiu de la secció d’atletisme del Barça, Josep Maria Mir, membre de la Comissió Esportiva de l’Atletisme i l’atleta Carmen Sánchez, que va guanyar la prova dels 200 metres llisos i va contribuir a la victòria.

Els campions i les campiones d’atletisme ja són a Barcelona amb el doblet de la Copa del Rei i la Copa de la Reina. La fita és històrica. Durant els 35 any que té la competició, només el C. A. València Terra i Mar a l’any 1999 havia aconseguit aquests dos títols. Vicente Egido s’ha mostrat molt content a l’arribada a Barcelona on ha assegurat que “ha estat una experiència inoblidable”. El mateix directiu era conscient de les possibilitats de la secció i ha afirmat que ”esperàvem estar molt a prop de guanyar i així ha estat”. I ha afegit: “Ha estat una emoció molt gran perquè les noies han fet història”.

Carmen Sánchez, que va guanyar la prova dels 200 metres llisos, també s’ha mostrat molt satisfeta per l’obtenció dels títols: “Gairebé no ens ho creiem, portàvem molt de temps lluitant pel títol”. La jove atleta blaugrana estava agraïda a l’equip i ha afirmat que “estem molt contents per tot l’equip i sobretot molt satisfets en línies generals”.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut