Rómulo diu adéu a la temporada

Rómulo diu adéu a la temporada

Les proves mèdiques confirmen que el jugador té trencat el lligament encreuat anterior del genoll dret i haurà de passar pel quiròfan

Es confirmen els pitjors pronòstics sobre la lesió que va patir Rómulo Alves durant el transcurs del partit Portugal-Rússia. Les proves confirmen que el jugador té trencat el lligament encreuat anterior del genoll dret i se sotmetrà a una intervenció quirúrgica el proper divendres dia 3 de febrer per reparar la lesió. El cirurgià que l’operarà serà el Dr. Joan Carles Monllau, de la Clínica Dexeus-Quirón. El temps estimat de baixa no serà inferior a 6 mesos.

La de Rómulo és la tercera lesió de llarga durada que afecta l’equip aquesta temporada, després de Sergio Lozano i Bateria. Cal recordar que Sergio Lozano també es va trencar el lligament encreuat anterior jugant el Mundial de Colòmbia amb la selecció espanyola el passat mes de setembre i no podrà jugar fins al tram final de la temporada. Pel que fa a Bateria, només ha disputat dos partits de lliga fins ara a causa d’una condropatia al genoll esquerre que es troba en la fase final de recuperació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut