Local

Josep M. Bartomeu, amb l'Agrupació de Penyes de Futbol

El president del FC Barcelona, ​​acompanyat del vicepresident primer Jordi Cardoner i del directiu Pau Vilanova, rep els representants de les penyes integrades a l'Agrupació

El president del FC Barcelona, ​​Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident primer Jordi Cardoner i de Pau Vilanova, directiu responsable de Penyes, va mantenir el passat divendres 13 de gener una trobada amb una àmplia representació de l'Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FC Barcelona a la Llotja President Suñol del Camp Nou.

L'Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FC Barcelona aglutina actualment divuit penyes, que sumen un total de 265 equips de diferents categories que reuneixen 3.542 jugadors de diferents edats.

A l'acte també hi va assistir l'exjugador blaugrana Paco Clos i va comptar amb la presència de representants de totes les penyes que formen part de l'Agrupació, que són les penyes barcelonistes Penya Anguera, Unió Barcelonista Catalònia, Cinc Copes, Collblanc, l'Hospitalet, Ramon Llorens, Club Blaugrana Terlenka, Sant Cugat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just-Trajana, Sant Vicenç dels Horts, Trinitat Vella, Vallirana, Villaverde-Penitents, Barceloneta, La Roca, Cervelló i Castellbisbal.

La recepció va servir per fer un reconeixement a la important tasca formativa que ha anat efectuant l'Agrupació de Penyes de Futbol en els seus 60 anys d'història, i que permet que molts joves de diferents poblacions i barris puguin practicar el futbol, ​​difondre barcelonisme pel territori i fomentar els valors del club blaugrana.

El Trofeu de Penyes del FC Barcelona, ​​el Torneig de Futbol-7, la Selecció de Penyes o les jornades formatives amb els jugadors, entrenadors i pares són algunes de les tasques i activitats en què participa l'Agrupació.

Aquesta trobada cal situar-la en el marc de les recepcions que efectua anualment el president del FC Barcelona amb els diferents estaments o agrupacions del Club al voltant de les festes de Nadal i l'entrada del nou any.

En aquesta ocasió, a la nova Junta de l’Agrupació, escollida l’any passat i presidida per Lluís Monràs, president de la Penya Anguera, la trobada també li ha servit per presentar-se davant els màxims directius del Club.

Durant la seva intervenció, Josep Maria Bartomeu va donar l’enhorabona a la nova junta i va expressar el desig “de mantenir la mateixa relació entre el Barça i l’Agrupació de Penyes que ha existit fins ara”. El president blaugrana va agrair els esforços de l’Agrupació i va manifestar: “El Club continuarà estant en relació amb vosaltres per ajudar-vos en aquesta tasca encaminada a fomentar el futbol i a gestionar 3.500 jugadors vinculats al moviment penyístic blaugrana”.

Per la seva part, Pau Vilanova va agrair el suport de l’Agrupació i va destacar: “L’Agrupació ens aporta el plus de formar jugadors, però també d’educar-los com a persones, seguint els valors i l’esperit del que significa ser més que un club”.  

Més notícies aquí