Entrades Reial Societat - Barça de Copa del Rei

Entrades Reial Societat - Barça de Copa del Rei

Procés de sol·licitud d’entrades, avui entre les 10 i les 19 hores

El proper 19 de gener el FC Barcelona jugarà el partit d’anada de quarts de final de Copa del Rei davant la Reial Societat a Anoeta.

Procés de sol·licitud d’entrades

Les Penyes que vulguin sol·licitar entrades per a aquest partit ho podran fer mitjançant el formulari web que estarà disponible avui a les 10 h i fins les 19 h. El preu de cada entrada és de 17€.

De conformitat amb els criteris de ponderació de caràcter objectiu que tradicionalment s’han aplicat hi haurà un total de 90 entrades destinades al moviment de Penyes.

A partir de la data indicada hi haurà un formulari disponible al web del Club. Allà s’haurà d’indicar la credencial de la Penya, la clau, les dades de contacte i també s’hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris objectius establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona se li assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada Federació territorial efectuaran una proposta de repartiment, ponderat, corresponent a la seva zona.

Recollida de les entrades a Sant Sebastià

D’acord amb la normativa marcada pel Club, per aquest partit la recollida es farà única i exclusivament a Sant Sebastià el mateix dia del partit. En cap cas es podrà fer la recollida a Barcelona, i tampoc es faran enviament d’entrades.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut