Sessió de recuperació amb el cinc sentits posats a les semis de Copa contra l’Atlètic de Madrid

Sessió de recuperació amb el cinc sentits posats a les semis de Copa contra l’Atlètic de Madrid

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest dilluns per començar a preparar l’anada de la penúltima ronda de la competició del KO

La competició no s’atura per al FC Barcelona. I és que després d’empatar davant el Betis a la Lliga, els blaugranes s’han exercitat aquest dilluns a la Ciutat Esportiva per encarar les semifinals de la Copa del Rei davant l’Atlètic de Madrid. Toca canviar el xip de competició per preparar una eliminatòria que serà molt exigent. L’anada es disputarà aquest dimecres al Vicente Calderón i els de Luis Enrique volen aconseguir un bon resultat que permeti afrontar la tornada al Camp Nou amb optimisme. El vigent campió de la Copa vol la tercera consecutiva i per fer-ho haurà de superar un escull sempre complicat.

D’aquesta manera, el tècnic asturià ha dirigit una sessió d’entrenament amb els jugadors disponibles del primer equip i els jugadors del Barça B, Abeledo, Marlon, Mujica i Carbonell. Una sessió en què els jugadors titulars que van jugar al Benito Villamarín han fet treball de recuperació. El Barça es tornarà a entrenar aquest dimarts a les 11 hores a la Ciutat Esportiva, en el que serà l’últim abans de viatjar a Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut