Luis Enrique: “M’agradaria una final Barça-Celta”

Luis Enrique: “M’agradaria una final Barça-Celta”

El tècnic asturià, que ha reconegut que els tres rivals de semifinals seran equips difícils de batre, ha expressat la seva preferència en una possible final

El FC Barcelona ja és a semifinals de la Copa del Rei. Ho ha aconseguit per setena temporada consecutiva i la desena vegada en onze temporades. Una xifra espectacular que demostra l’hegemonia blaugrana en aquesta competició. El tècnic Luis Enrique Martínez s’ha mostrat satisfet per com l’equip s’ha pres de seriosa l’eliminatòria davant “d’un dels equips més en forma del futbol espanyol juntament amb nosaltres”. En aquest sentit, l’asturià ha explicat que l’equip blaugrana “ha resolt el partit a través de ser efectius”.

Alabès, Atlètic de Madrid i Celta són els tres possibles rivals i Luis Enrique no ha amagat la seva preferència en una possible final, en cas de passar l’eliminatòria de semifinals: “M’agradaria una final Barça-Celta”. I és que el tècnic asturià va entrenar l’equip gallec abans d’aterrar a la banqueta blaugrana el curs 2014/15. Tot i això, Luis Enrique ha assegurat que el tres possibles rivals seran "difícils de batre”.

"Una de les grans virtuts de Denis Suárez és la seva arribada a l'àrea des de la segona línia"

Pel que fa a l’eliminatòria davant la Reial Societat, el preparador culer ha expressat la seva satisfacció en la “presa de decisions a la segona meitat”, ja que l’equip ha pogut combinar millor. I ha afegit: “Hem merescut passar, però ens ha costat”. Luis Enrique ha aprofitat per elogiar Denis Suárez, que ha marcat el seu primer doblet com a blaugrana i el tercer gol de manera consecutiva en els últims dos partits: “Ha estat a un gran nivell. Una de les seves grans virtuts és la seva arribada des de la segona línia amb claredat i la seva presència a l’àrea”.

Finalment, qüestionat per la posició de Mascherano, que ha suplert la baixa de Sergio al pivot defensiu, ha explicat que el migcampista argentí “ha estat a un gran nivell defensiu i necessitàvem la seva presència per evitar l’acumulació de jugadors bascos a la zona mitja del camp”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut