Local

L’espectacle de Messi durant els entrenaments

El crac argentí, que aquest dissabte va superar el repte de marcar al Las Palmas, deixa bocabadats dia rere dia els seus companys i tècnics a les sessions de la Ciutat Esportiva

Leo Messi va tornar a fer història aquest dissabte després de marcar al Las Palmas, l’únic equip que li faltava suprimir de la llista d’equips de Primera Divisió per batre. Amb el seu gol a l’equip canari, el crac argentí ja suma 35 equips diferents als quals ha marcat a la Lliga. Una xifrà rècord amb què iguala Raúl com a màxim golejador a equips diferents de la història de la competició. Si es juga tal com s’entrena, aquesta és segurament una de les claus del crac argentí que compleix a la perfecció. I és que Messi també s’exhibeix a les sessions de la Ciutat Esportiva marcant autèntics grans gols, precedides de grans jugades plenes de detalls tècnics. Els seus companys el pateixen als entrenaments i el gaudeixen durant els partits.

D’aquesta manera, no és estrany que Messi faci el mateix als partits que als entrenaments. Enguany, el ‘10’ blaugrana ha sumat dos equips nous a la seva llista de víctimes. Primer va ser el Leganés a domicili, en què va fer un doblet, i dissabte va ser el Las Palmas. Els equips que més gols han rebut de Messi han estat el Sevilla i l’Atlètic de Madrid amb 21 dianes cadascun, mentre que el València i l’Osasuna són els altres dos equips preferits per l’argentí amb 19. Dépor, Rayo, Espanyol i Llevant segueixen la llista de Messi amb 17, 16, i 15 gols respectivament, mentre que el Reial Madrid i el Saragossa tanquen el top10 d’equips més golejats per Messi. En definitiva, el crac blaugrana ha marcat 326 gols a 35 diferents a Primera Divisió. Una xifra només a l’abast del millor jugador de tots els temps.

Més notícies aquí