Local

Sessió de recuperació per centrar-se en la Lliga

El Barça s’ha exercitat a la Ciutat Esportiva després de classificar-se per a les semis de Copa per començar a preparar el duel de Lliga contra el Betis

Unes hores després de certificar l’accés a les semifinals de la Copa del Rei, el Barça ha tornat als entrenaments per tornar a activar el xip de la Lliga. Els homes de Luis Enrique s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva per començar a preparar el duel del diumenge (12 hores) al Benito Villamarín contra el Betis.

Els jugadors que van ser titulars en la golejada contra la Reial Societat (5-2) han fet treball de recuperació, mentre que la resta de la plantilla s’ha exercitat amb el partit de Sevilla a la ment. Luis Enrique ha pogut treballar amb els jugadors disponibles del primer equip, i ha comptat també amb Abeledo, Mujica, Carbonell i Marlon del filial.

Després de l’entrenament, l’equip ha seguit el sorteig en què s'ha conegut que l'Atlètic de Madrid serà el rival a les semifinals de la competició del KO. Serà el penúltim escull per aixecar, una vegada més, la Copa del Rei.

Més notícies aquí