Juvenil A – CE Sabadell: El líder es consolida (4-1)

Els blaugranes han guanyat amb contundència amb gols de Carles Pérez, Fati, David Alfonso i Mboula i augmenten la diferència de punts amb l’Espanyol, segon classificat

Després de l’empat de la setmana passada davant el Sant Andreu, els homes de Gabri Garcia volien tornar a sumar una victòria més al seu historial, i ho han aconseguit. No només això, sinó que han augmentat les distàncies a la classificació amb el segon classificat, l’Espanyol. Els blanc-i-blaus han empatat (1-1) davant l’últim rival del Juvenil A, el Sant Andreu, i els blaugranes han aprofitat l’avinentesa per col·locar-se a 9 punts dels seus immediats perseguidors.

Durant els primers instants cap dels dos equips s’atrevia a avançar línies, però ha estat el Barça qui ha pres la iniciativa. Els blaugranes s’han anat acostant de mica en mica a la porteria defensada per Alejandro, fins que al minut 10 Carles Pérez ha aprofitat la primera ocasió de gol per controlar la pilota amb el pit i enviar-la al fons de la xarxa per sumar així el seu desè gol de la temporada. Amb l’1-0 al marcador, el Juvenil A ha continuat buscant la segona diana, i jugadors com Cucurella, per banda esquerra, han generat ocasions de perill. Tot i això, al minut 18, i després d’una jugada llarga d’atac dels sabadellencs, Oli ha dibuixat l’empat.

Tornant a centrar-se

Tot i que el Barça ha patit un moment d’impàs després del gol rival, ha tornat a apostar per avançar línies i no ha deixat de crear perill a prop de l’àrea contrària. L’esforç ha tingut la seva recompensa, perquè al minut 27 Carles Pérez ha centrat una pilota que Fati ha rematat amb precisió amb el cap i ha pogut sumar el segon gol blaugrana.

Els de Gabri Garcia han centrat els seus esforços a camp contrari, però s’han trobat amb Alejandro, que ha aturat dues de les tres ocasions clares que han tingut durant l’últim tram de la primera meitat.

Els gols de la tranquil·litat, a la segona

A la segona meitat Alejandro ha continuat intervenint per evitar que el Juvenil A augmentés la distància al marcador. Tot i això, la insistència dels blaugranes ha possibilitat que al minut 56 Carles Pérez fes la segona assistència de gol del duel i enviés la pilota als peus de David Alfonso, que ha marcat la diana de la tranquil·litat. Al minut 75 ha estat Cucurella qui ha centrat una pilota des de la banda, i Mboula l’ha rematat amb el cap i l’ha enviat al pal esquerre d’Alejandro. Un minut després ha entrat al terreny de joc Adrià Guerrero, que ha debutat aquesta temporada després de recuperar-se de les lesions que li han impedit jugar durant els primers mesos de competició. Els blaugranes han mantingut el resultat fins al final del partit i han pogut aconseguir el seu objectiu: la victòria.

El Juvenil A lidera el grup 3 de la Divisió d’Honor Juvenil amb 51 punts, a 9 de l’Espanyol. La setmana vinent els barcelonistes tindran una prova de foc a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant els blau-i-blancs, ja que, si guanyessin, es posarien a 12 punts del seu immediat perseguidor i ho tindrien tot de cara per reafirmar el lideratge a la competició.