Local

Sessió de recuperació pensant en l’Eibar

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat sota la pluja al camp Tito Vilanova per començar a preparar el partit a Ipurua

La feina no s’atura a Can Barça. Els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per començar a preparar el proper partit de Lliga davant l’Eibar. L'entrenament ha estat acompanyat d’una pluja intensa, i els titulars a Anoeta han realitzat treball de recuperació.

El conjunt blaugrana s’enfrontarà diumenge (20.45 hores) a l’Eibar a Ipurua, en el duel corresponent a la darrera jornada de la primera volta de la Lliga. Els culers arriben en un gran moment de forma després de vèncer la Reial Societat a Anoeta a l’anada dels quarts de final de la Copa i de trencar, així, la mala ratxa a Sant Sebastià. 

L'equip de Luis Enrique acumula tres triomfs consecutius i vol continuar amb la bona dinàmica per intentar apropar-se encara més als primers classificats del campionat domèstic. I és que el FC Barcelona ha guanyat en les seves dues visites lligueres a Ipurua, totes dues amb el tècnic asturià a la banqueta. Al partit no hi podrà ser Andrés Iniesta, amb una petita lesió al soli de la cama esquerra. 

Més notícies aquí