Qui s’amaga darrere d’aquesta perruca?

Qui s’amaga darrere d’aquesta perruca?

Un exjugador del Barça deixa bocabadats els seguidors blaugrana en un acte organitzat per Betfair, patrocinador oficial del Club

Series capaç de reconèixer Rivaldo disfressat? El diumenge passat, 15 de gener, l’exjugador blaugrana, juntament amb Betfair –patrocinador oficial del Club–, va realitzar una espectacular sorpresa a un grup de seguidors culers. Una iniciativa que forma part de la campanya Betfair’s #MagicOfBarça, on es van seleccionar aficionats del FC Barcelona d’arreu del món per disputar un entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El que no sabien aquests guanyadors, però, és que entre ells hi havia algú molt especial disfressat.

Sota el nom de Roberto Da Silva, Rivaldo apareix com un guanyador de Betfair més. De fet, en l’escalfament previ, el brasiler gairebé no mostra les seves habilitats amb la pilota per tal de no aixecar sospites. Però tot canvia en el partidet. Rivaldo surt al terreny de joc a jugar amb l’equip que va perdent i acaba capgirant el marcador, deixant-los a tots bocabadats.

Finalment, els organitzadors nomenen com a MVP del partit a qui va ser guanyador de la Pilota d’Or del 1999, i és quan “Roberto da Silva” es treu la perruca i el maquillatge i mostra el seu rostre real. El mateix Rivaldo declara al vídeo: "La participació en aquesta experiència ha estat molt divertida, mai havia fet res així. Hi ha hagut un parell de moments en què he pensat que la gent sospitava que era una altra persona, però quan he vist les cares de sorpresa dels fans he sentit que ho havíem aconseguit. M’ha encantat tornar a jugar al terreny de joc del Barça".

Paul Gambrill, director de màrqueting de Betfair, va dir: “És un privilegi estar associat a un club tan gran com el FC Barcelona i en línia amb l’esperit impulsat pels clients de Betfair, volem que els aficionats sentin el benefici”. D'altra banda, Robert Taylor, el guanyador de la campanya al Brasil i fan del FC Barcelona va assegurar: “La sorpresa va ser fantàstica, no sabia que era ell. Mai oblidaré haver tingut la oportunitat de jugar al costat d’un heroi de la meva infància”. 

Reviu, en el vídeo, tot el procés de caracterització al crac brasiler, els seus detalls màgics al partit i la reacció dels fans culers en veure la seva vertadera identitat. No t’ho perdis

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut