ICG Software Lleida – FC Barcelona Lassa: Continuen les bones sensacions (4-6)

Els blaugranes, després d’una primera meitat igualada, han reaccionat amb orgull i amb un Pablo Álvarez molt endollat

El FC Barcelona Lassa ha aconseguit una treballada victòria després de guanyar el Software Lleida (4-6) en un partit intens, amb alternança al marcador, i en què Pablo Álvarez ha estat la referència del líder de l'OK Lliga. La primera posició agafa més solidesa -de 7 a 9 punts- després d'aquesta 17a jornada, gràcies als empats del Reus i del Vic a la pista del Caldes i del Voltregà.

Primers minuts intensos i igualats

El partit ha començat amb ritme, i als deu segons el Barça ja s’ha posat per davant gràcies a una assistència de Gual rematada per Pablo Álvarez. Al minut 6 l’argentí Matias Pascual ha fet el segon gol per al conjunt culer i ha donat cert avantatge als homes de Ricard Muñoz. Un minut després, els lleidatans han reduït distàncies gràcies a Joan Cañellas, que ha fet l’1 a 2. I al minut 9, Andreu Tomàs situava la igualtat al marcador després de desviar un xut de Borja López (2-2).

Tots dos conjunts atacaven, però els porters estaven completant unes bones actuacions. Amb l’empat a dos s’ha arribat al descans i els blaugranes han deixat el parquet amb bones sensacions per encarar el segon temps amb ànim per buscar una victòria lluny del Palau.

Temps de reacció

Després de passar pels vestidors, els dos equips han sortit a la pista buscant el gol. El porter blaugrana continuava amb les seves bones actuacions i ha aturat una falta directa a Dario Giménez (min 28). El Lleida, però, ha sorprès els blaugranes i Dario Giménez ha avançat el conjunt local aconseguint el 3 a 2 al minut 34. El Barça Lassa, que no disposava de Sergi Panadero per unes molèsties a la cama dreta, havia de reaccionar per poder treure un bon resultat de terres lleidatanes.

Hat-trick de Pablo Álvarez

La insistència del conjunt de Ricard Muñoz ha tingut el seu premi, ja que al minut 36 Pablo Álvarez ha empatat de nou (3-3). Sense temps de reacció per als locals, el golejador argentí aconseguia avançar un altre cop els blaugranes (3-4) i s’apuntava un hat-trick. El FC Barcelona ha demostrat la seva gran força mental i la seva gran capacitat de reacció i ha pogut ampliar el marcador amb el cinquè gol, obra de Pau Bargalló, després d’una falta directa (3-5). El festí dels blaugranes ha continuat i al minut 43 Lucas Ordoñez ha anotat el 3 a 6. Els lleidatans no han abaixat els braços i Andreu Tomàs posava un 4 a 6 final a l’electrònic de Lleida que tancava una gran actuació de l’equip barcelonista.