Local

La Peña Barcelonista Boñar organitza un homenatge a Enrique Castro “Quini”

Més de 400 persones s’agrupen a Lleó en honor a l’exjugador del FC Barcelona

El moviment de penyes va tornar a mostrar el seu esperit d’unió en una cerimònia d’homenatge a una llegenda del futbol estatal, Enrique Castro “Quini”. La Peña Barcelonista Boñar, amb el recolzament de la Federació de Penyes de Castella i Lleó, va organitzar una trobada amb diferents entitats esportives, exjugadors, familiars i amics a la localitat lleonesa en honor del jugador asturià, que va morir el passat mes de febrer.

L’acte es va celebrar el dissabte 7 de juliol amb l’assistència d’Amador Bernabéu, delegat de relacions del FC Barcelona amb la UEFA i dels exjugadors i membres de l’ABJ, Tente Sánchez i Juan Manuel Asensi. Per part de la Confederació Mundial de Penyes va ser-hi present el president de la Federació de Penyes de Castella i Lleó, Nicolás Pérez.

Al llarg de la cerimònia va destacar el sentiment compartit i el respecte per la figura de “Quini”, un jugador i una persona que van marcar profundament al futbol espanyol. Un dinar de gala va concloure una sèrie d’activitats als quals van assistir representants d’equips de futbol, institucions, penyes barcelonistes i diferents penyes d’equips com el Reial Madrid, l’Atlètic de Madrid, l’Athletic de Bilbao, l’Sporting de Gijón, entre d’altres.

Més notícies aquí