La Peña Barcelonista Boñar organitza un homenatge a Enrique Castro “Quini”

La Peña Barcelonista Boñar organitza un homenatge a Enrique Castro “Quini”

Més de 400 persones s’agrupen a Lleó en honor a l’exjugador del FC Barcelona

El moviment de penyes va tornar a mostrar el seu esperit d’unió en una cerimònia d’homenatge a una llegenda del futbol estatal, Enrique Castro “Quini”. La Peña Barcelonista Boñar, amb el recolzament de la Federació de Penyes de Castella i Lleó, va organitzar una trobada amb diferents entitats esportives, exjugadors, familiars i amics a la localitat lleonesa en honor del jugador asturià, que va morir el passat mes de febrer.

L’acte es va celebrar el dissabte 7 de juliol amb l’assistència d’Amador Bernabéu, delegat de relacions del FC Barcelona amb la UEFA i dels exjugadors i membres de l’ABJ, Tente Sánchez i Juan Manuel Asensi. Per part de la Confederació Mundial de Penyes va ser-hi present el president de la Federació de Penyes de Castella i Lleó, Nicolás Pérez.

Al llarg de la cerimònia va destacar el sentiment compartit i el respecte per la figura de “Quini”, un jugador i una persona que van marcar profundament al futbol espanyol. Un dinar de gala va concloure una sèrie d’activitats als quals van assistir representants d’equips de futbol, institucions, penyes barcelonistes i diferents penyes d’equips com el Reial Madrid, l’Atlètic de Madrid, l’Athletic de Bilbao, l’Sporting de Gijón, entre d’altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut