El Barça, amb 26 medalles, primer del medaller del campionat d’Espanya d’atletisme

El Barça, amb 26 medalles, primer del medaller del campionat d’Espanya d’atletisme

En total han estat nou medalles d’or, nou d’argent i vuit de bronze en un campionat en què el Barça s’ha situat al primer lloc del medaller

L’atletisme blaugrana tanca un cap de setmana per emmarcar. En una temporada que ja era d’excel·lent, les 26 medalles que els atletes del Barça han recollit aquest cap de setmana confirmen el lideratge del Club en aquest esport.

El Barça, primer al medaller

Els atletes del Barça s’han imposat en un total de nou proves: als 10 quilòmetres marxa, amb Raquel González; als 100 metres tanques femenins, amb Caridad Jerez; als 200 metres femenins, amb la jove Jaël Bestué; als 400 metres masculins, amb Óscar Husillos; als 800 metres masculins, amb Álvaro de Arriba; al llançament de pes masculí, amb Carlos Tobalina; al llançament de disc femení, amb Sabina Asenjo; al salt de longitud masculí, amb Jean Marie Okutu, i al relleu de 4x100.

Aquests resultats, sumats a les nou medalles d’argent i les vuit de bronze, situen el Barça no només com el club amb més medalles d’or, sinó també com el club amb més metalls aconseguits en aquest campionat d’Espanya. Amb un total de 26 medalles, els atletes del Barça han portat l'Entitat a col·locar-se per davant del Playas de Castelló (22 medalles) i del València Sports (11 medalles).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut