Dilluns, tot torna a començar

Dilluns, tot torna a començar

El Barça Femení iniciarà l’activitat amb les revisions mèdiques matinals i el primer entrenament a la tarda, abans de marxar a la Gira pels Estats Units
El dilluns que ve, 23 de juliol, el Barça Femení 2018/19 comença a rodar. Ho farà amb les habituals proves mèdiques i físiques a primera hora del matí i el primer entrenament, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a la tarda. El dimarts, l’equip es tornarà a exercitar a Sant Joan Despí al matí, abans d’iniciar la Gira pels Estats Units, conjuntament amb el primer equip masculí.

Per iniciar la pretemporada hi ha citades la major part de les futbolistes del primer equip, entre les quals hi haurà la portera Gemma Font, així com les jugadores del filial Carla Armengol, Paula Gutiérrez, Aida Esteve i Jana Fernández. No hi seran Patri Guijarro, Aitana Bonmatí, Candela Andújar i Clàudia Pina, en estar concentrades amb la selecció espanyol sub-20 per disputar el Mundial (del 5 al 24 d’agost a França).

D’altra banda, Andressa Alves i Pamela Tajonar s’incorporaran directament a la primera parada de la gira nord-americana, el dimarts, a Beaverton (Oregon). Cal recordar que el Barça Femení serà als Estats Units del 24 al 29 de juliol, amb una segona parada a Los Angeles, on disputarà el primer amistós de la pretemporada al Drake Stadium.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut