Local

Sergi Martínez: Un estiu per millorar i aprendre

L’aler del Barça B, que farà la pretemporada amb el primer equip, es troba a Winston-Salem (Carolina del Nord, els Estats Units) millorant diferents aspectes del seu joc

Una de les promeses del bàsquet base blaugrana, Sergi Martínez, es troba actualment a Winston-Salem (Carolina del Nord, els Estats Units), on s’estarà fins a finals del mes de juliol. L’objectiu de l’aler blaugrana i del Barça Lassa és que Martínez potenciï diferents aspectes del seu joc, entre els quals el tir exterior, el domini de la pilota, el joc de peus i diferents aspectes tècnics, per continuar creixent com a jugador.

Setmanes profitoses

“Estic treballant amb un entrenador personal -Tryston Lawrence-, vull aprofitar aquest estiu per millorar molts aspectes del meu joc i ser millor jugador. Els aspectes que treballem, després els posem en pràctica en partits amb oposició un parell de cops a la setmana”, explica Martínez al lloc web del Club.

I és que Martínez, de 18 anys, ha disputat ja 70 partits amb el Barça Lassa B a la LEB Or, la segona màxima categoria del bàsquet espanyol des que va debutar el 2015, amb tan sols 16 anys. En l’últim curs, el 2017/18, Martínez ha anotat 7,3 punts i ha agafat 5,2 rebots per partit.

A més, cal destacar que un cop el primer equip comenci la pretemporada Sergi Martínez també estarà sota les ordres de Svetislav Pesic.

Més notícies aquí