‘La resposta’, al teatre Goya, amb descompte per als socis

‘La resposta’, al teatre Goya, amb descompte per als socis

20 € per a les funcions dels dies 13, 14, 20, 21 i 22 de juliol, i un 15% de descompte per a la resta de funcions fins al 12 d’agost. Promocions limitades a les 100 primeres entrades

A Give me your answer, do! Brian Friel ens explica la història de Tom i Daisy Connoly. La parella està esperant la visita de David Knight, un agent literari nord-americà que està estudiant l’obra literària de Tom per si la pot vendre a la Universitat de Texas. Un esdeveniment que els permetria aconseguir l’anhelada seguretat econòmica. Durant el cap de setmana els Connoly també reben dues visites més: la dels pares de la Daisy i la d’un amic escriptor i la seva dona. En aquest entramat de relacions humanes i familiars també hi ha la Bridget, la filla discapacitada mental que, amb la seva absència, endureix el drama. Una història que conduirà l’espectador a un laberint de sentiments, ironia i drama.

La resposta és una punyent obra de Brian Friel sobre la fragilitat de l’ànima humana amb un repartiment de luxe encapçalat per Emma Vilarasau i David Selvas.

Compra la teva entrada a través de l'enllaç que es troba al final d'aquest text.

Dades d’accés:
Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Les entrades comprades online es reben directament a l’adreça electrònica amb la qual s’ha fet la compra. Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l’entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut