El FC Barcelona, present a la final del Mundial de Rússia

El FC Barcelona, present a la final del Mundial de Rússia

Una expedició formada pel vicepresident esportiu, Jordi Mestre; el directiu Xavier Vilajoana, el director executiu, (CEO) Òscar Grau; el director esportiu, Josep Segura, i el secretari tècnic, Éric Abidal, serà a Moscou

El FC Barcelona ha volgut ser present a la final del Mundial de Rússia. Una expedició formada pel vicepresident esportiu, Jordi Mestre; el directiu Xavier Vilajoana; el director executiu (CEO) del Club, Òscar Grau; el director esportiu, Josep Segura, i el secretari tècnic del primer equip, Éric Abidal, s’ha desplaçat a Moscou aquest diumenge al matí per assistir al matx que es disputarà a l’estadi Luznikhí de la capital russa.

Cal recordar que hi haurà tres jugadors del primer equip −Samuel Umtiti, Ousmane Dembélé i Ivan Rakitic− participant en l’últim dels 64 duels que s’hauran jugat durant el Mundial.

Un Mundial amb destacada participació blaugrana

El de Rússia ha estat un torneig amb una destacada participació culer. Amb presència de la plantilla en les dues seleccions finalistes, el FC Barcelona tindrà, segur, un campió del món després de la primera final de la història que enfrontarà jugadors del primer equip. A més, és la tercera consecutiva amb representació barcelonista (2010, 2014 i 2018), fet que iguala el precedent dels Mundials 1994, 1998 i 2002.

Els futbolistes d’Ernesto Valverde han anotat onze gols durant el torneig disputat a Rússia, i han superat les xifres aconseguides en les dues darreres Copes del Món. Així, han estat peces clau de les seves seleccions durant el torneig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut