Un Campionat d’Europa amb destacada presència blaugrana

Un Campionat d’Europa amb destacada presència blaugrana

Pau Bargalló, Sergi Fernández, Ignacio Alabart i els nouvinguts João Rodrigues i Nil Roca afronten a la Corunya el Campionat d’Europa de seleccions entre el 14 i el 22 de juliol

El Campionat d’Europa de seleccions tindrà una destacada presència barcelonista. Sergi Fernández, Pau Bargalló, Ignacio Alabart i Nil Roca -amb la selecció espanyola- i João Rodrigues -amb la portuguesa- posaran el color blaugrana a la Corunya, seu de l’Europeu que es jugarà entre el dissabte 14 i el diumenge 22 de juliol.

Si bé en el darrer Europeu del 2016, l’únic representant blaugrana va ser Pau Bargalló, que hi arribava procedent del Liceo, l’edició d’enguany es presenta amb diversos al·licients per a l’afició blaugrana.

Espanya vol mantenir el nivell del Mundial

La “renovada” selecció espanyola d’Alejandro Domínguez va aconseguir el Mundial de Nanjing amb Pau Bargalló com a capità i apostant pels debutants Ignacio Alabart i Nil Roca. Ara, l’objectiu és recuperar el trofeu Europeu jugant com a amfitrions i el seleccionador ha decidit convocar Sergi Fernández, que torna a la porteria estatal després d’haver-ho fet entre el 2006 i el 2013. Espanya està enquadrada en el grup B amb Itàlia, Alemanya, Anglaterra, Bèlgica i Holanda.

João Rodrigues defensa el títol

Com a novetat, els barcelonistes també estaran representats en la selecció portuguesa que capitaneja João Rodrigues. El nou jugador barcelonista, internacional des del 2011, va estrenar la capitania a Oliveira de Azémeis el 2016, quan la selecció lusitana es va proclamar campiona. Portugal jugarà la fase de grups contra França, Suïssa, Àustria i Andorra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut