Gaudeix de l’experiència Barça a un preu immillorable

Gaudeix de l’experiència Barça a un preu immillorable

El ‘pack’, que significarà un 40% de descompte per als aficionats blaugrana i un 50% per als socis del Club, estarà disponible per als socis a partir del divendres 20 i per al públic en general el dissabte 21

El FC Barcelona estrena un nou paquet d’entrades per assistir al Camp Nou a la temporada 2018/19. Aquest producte permetrà l’entrada a la majoria de partits que es disputin al Camp Nou amb un gran descompte sobre el preu original. En concret, d’un 50% per a socis i un 40% per als aficionats blaugrana.

El pack estarà disponible en prevenda exclusiva per a socis a partir del divendres 20 de juliol, i per al públic en general des del dissabte 21 de juliol.

Quins beneficis aporta?

Aquesta promoció permet gaudir del millor futbol durant tota la temporada al preu més econòmic possible, amb descomptes de fins al 50%. L’adquisició del producte assegura un seient durant la temporada a l’Estadi, amb parelles de seients garantides. A més, el cost del 'pack' d’entrades, tot i ser personal, es pot compartir entre 3 dels teus amics o familiars.

Quins partits entren al ‘pack’?

Aquesta oferta permet l’entrada a la majoria de partits de la temporada 2018/19 al Camp Nou, i inclou:

Tots el partits de la Lliga (a excepció del R. Madrid i l’At. Madrid)
Tots els partits de la Lliga de Campions (a excepció de les semifinals i el R. Madrid)
Tots els partits de la Copa (a excepció del R. Madrid)

El paquet estarà disponible a les zones Gol 2a Superior, Córner 2a Superior i Lateral 2a Superior amb aquests preus:

Gol 2a Superior: 999 € públic en general, 799 € socis
Córner 2a Superior: 1.194 € públic en general, 955 € socis
Lateral 2a Superior: 1.794 € públic en general, 1.435 € socis

Com es pot adquirir?

El producte estarà disponible al web del FC Barcelona i el funcionament serà el següent:
1) L’usuari escull una de les tres possibles zones disponibles, i l’assignació del seient es realitza aproximadament 48 hores abans del partit.

2) El 'pack' és nominal –es reserva al teu nom-, però es pot compartir. Només es permet un màxim de 2 packs per compra.

3) Les entrades s’hauran de recollir el mateix dia de partit dues hores abans a les taquilles del Camp Nou amb DNI i localitzador.

4) És possible cedir el paquet a un màxim de 3 persones. Els noms + DNIs d’aquestes s’hauran de registrar en el moment del pagament.

5) Les parelles de seients només es garanteixen si la compra dels packs es realitzen en la mateixa compra.

Les condicions del ‘pack’

L’entrada serà personal i intransferible, a excepció de les persones a qui se cedeixi el 'pack'. En el moment del bescanvi, es demanarà la identificació personal (DNI). A més, únicament es podrà posseir un abonament per persona, i les parelles de seients només es garanteixen si els abonaments es realitzen en la mateixa compra.

El FC Barcelona recorda que l’ús de l’abonament és responsabilitat dels seus posseïdors i que un mal ús d’aquest representarà l’anul·lació del 'pack' i la no devolució dels diners.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut