Espanya, amb Font i Figueras, cau a quarts de final de l’Europeu Sub 20

Els blaugranes Aleix Font i Pol Figueras no podran lluitar per les medalles després de caure contra Israel (75-98)

Aleix Font i Pol Figueras no podran lluitar per les medalles en el Campionat d’Europa Sub 20. Els dos jugadors del Barça B, de 20 anys, han caigut amb Espanya contra Israel en els quarts de final de la competició (75-98). La selecció espanyola s’ha vist superada a partir del segon quart contra un rival molt encertat des de l’exterior. Després de la derrota, els blaugranes optaran a acabar en la 5a posició en els pròxims dies.

Pel que fa a l’actuació d’Aleix Font i Pol Figueras, tots dos estan completant un gran torneig. I és que Font, que actua com a escorta, té una mitjana de 18,6 punts per partit, amb un encert des del triple de 54,6%, unes xifres impressionants. Tot això, a més, en tan sols 25 minuts de mitjana per partit. D’altra banda, Pol Figueras és el màxim assistent de l’Europeu amb 7,4 assistències per partit que completa amb 7,2 punts i una valoració mitjana d’11.