El Barça es prepara per posar la cirereta a la temporada

El Barça es prepara per posar la cirereta a la temporada

Aquest cap de setmana prop de 70 atletes del Barça disputaran el campionat d’Espanya d’atletisme, en el qual el Barça te opcions clares en diverses proves

Getafe es prepara per acollir aquest cap de setmana el campionat d’Espanya d’atletisme on un total de 67 atletes del Barça hi participaran. Els blaugranes busquen culminar una temporada per emmarcar amb el títol de la Copa del Rei sota el braç, tercer lloc a la Copa de la Reina, i amb un gran paper a les Lligues d’Atletisme.

Els favorits en una vintena de proves

Agafant la llista d’atletes inscrits, en 22 proves hi ha algun atleta del Barça amb una de les tres millors marques. Això vol dir que l’atletisme blaugrana arriba amb bones sensacions a una competició que pot deixar grans moments.

Caldrà posar totes les mirades en el 100 metres masculins on Ángel David Rodríguez buscarà el seu onzè títol de campió d’Espanya. També en el 400 metres, on Óscar Husillos, l’atleta espanyol de l’any, buscarà revalidar el títol. Però també caldrà fixar-se, entre d’altres, en el 110 tanques femenins amb Caridad Jeréz o en el 5000 metres amb Ester Navarrete com a representant del Barça.

Tota la competició es podrà seguir per Teledeporte.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut