El Barça Lassa B de Diego Ocampo va prenent forma

El Barça Lassa B de Diego Ocampo va prenent forma

Els primers set jugadors que formaran la plantilla del filial blaugrana ja estan confirmats

El Barça Lassa B va prenent forma i, després de l’arribada de Diego Ocampo a banqueta del filial, ja es coneixen set dels jugadors que formaran part de l’equip per al curs 2018/19. Cinc ja eren part de l’equip de la temporada passada a la LEB Or, i els altres dos jugadors pugen des de l’equip júnior.

Repassem els primers noms de la plantilla

Pol Figueras
Serà la tercera temporada en què Figueras, de 20 anys, serà un dels bases de l’equip a la LEB Or, competició en la qual ja ha disputat 70 partits. El base blaugrana ha completat un gran estiu amb la selecció espanyola Sub-20 i ha estat el màxim assistent del torneig.

Aleix Font
Va ser el millor anotador exterior de l’equip el curs passat (12,5 punts) i el seu creixement és un fet. Amb 20 anys, Font ja ha disputat 70 partits a la Segona Divisió del bàsquet estatal, i com Figueras, aquest estiu ha tingut un paper clau amb la Sub-20 espanyola amb 16,9 punts per enfrontament.

Màxim Esteban

També disputarà la seva tercera temporada a la LEB Or amb el Barça Lassa. Esteban, també de la generació del 1998, continuarà sent un jugador molt perillós des de l’exterior. A la LEB Or ja ha disputat 56 partits.

Sergi Martínez
De la generació del 1999, Martínez ja va demostrar el curs passat el seu creixement amb una mitjana de 25 minuts i 7,3 punts i 5,2 rebots. Tot i haver fet els 19 anys fa poc més de dos mesos, ja ha disputat 70 partits a la LEB Or.

Atoumane Diagne

El gegant del Barça Lassa B, de 2,15, serà una temporada més un dels referents a la pintura blaugrana. Als seus 19 anys –en complirà 20 al desembre–, Diagne va fer un pas endavant durant l’últim curs a la LEB Or amb uns registres de 7,9 punts i 7,1 rebots en 22 minuts de mitjana. En total ha disputat 74 a la LEB Or.

David Font
De la generació del 2000, David Font prové de l’equip júnior. És el germà petit d’Aleix, juga com a escorta i també compta amb un llançament exterior brillant. El curs passat va debutar a la LEB Or a la pista del Melilla i va anotar set punts sense error.

Nikola Zizic
El pivot montenegrí, de 18 anys i 2,08, també formarà part de l’equip de LEB Or després d’haver completat la seva etapa júnior. Es tracta d’un pivot molt lluitador, rebotejador i que en atac és resolutiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut