El Barça, el club amb més presència a l’europeu de Berlín

El Barça, el club amb més presència a l’europeu de Berlín

Un total de 21 blaugranes representaran la selecció espanyola en l’europeu, entre els quals destaquen Óscar Husillos, Álvaro de Arriba o Caridad Jerez entre d’altres

La Reial Federació Espanyola d’atletisme ja ha fet publica la llista d’atletes que conformaran la selecció espanyola pels europeus que es disputen del 6 al 12 d’agost a la ciutat de Berlín.

El Barça, el club amb noms a la llista

Cal destacar que d’aquesta llista de 95 atletes, 21 són atletes del Barça (13 homes i 8 dones). Una xifra que posa, un cop més, al club català en el llistó més alt, sent el club amb més representants dins de la selecció espanyola. Entre aquests 21 destaquen, entre molts d’altres, el corredor d’Astudillo Óscar Husillos, que serà un dels màxims aspirants a medalla. També tindrà opcions de medalla Álvaro de Arriba que, després de guanyar l’or als Jocs del Mediterrani i al Campionat d’Espanya, lluitarà per penjar-se un metall en els 800 metres. Pel que fa a les noies, destaca la presència de Caridad Jerez i Cristina Lara, les dues velocistes donaran el màxim per intentar donar la sorpresa i ficar-se a la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut