Una pretemporada marcada per la Intercontinental

Una pretemporada marcada per la Intercontinental

El Barça Lassa d'Andreu Plaza arrenca el proper 1 d’agost amb un stage de 5 dies a Encamp (Andorra)

Ja es coneixen els detalls de la pretemporada del primer equip de futbol sala. Els d’Andreu Plaza es posen en marxa el proper dimecres 1 d’agost. L’equip està citat a primera hora a la Ciutat Esportiva per les revisions mèdiques abans de marxar cap a Andorra per fer-hi un stage de 5 dies, fins al diumenge dia 5 d’agost. A Andorra l’equip té una agenda completa, amb dobles i triples sessions de treball que combinaran el treball de pista amb el gimnàs i les curses per la muntanya, al marge de les activitats de grup previstes per començar a fer pinya.

Dos amistosos previstos

A partir del dilluns dia 6 d’agost, i fins al dijous 23 d’agost, l’equip treballarà a Barcelona, principalment a la Ciutat Esportiva. Durant aquestes dates s’han programat dos partits amistosos a porta tancada al Palau: el primer el dijous dia 9 d’agost contra el Futsal Rekord polonès (19h); i el segon, el dissabte dia 18 d’agost contra el nou Peñíscola de Juanlu Alonso (13h).

La Intercontinental, el plat fort

El divendres dia 24 d’agost l’equip viatja a Tailàndia per la disputa de la Intercontinental. Serà a Bangkok, entre els dies 27 d’agost i 2 de setembre, i els blaugranes han estat enquadrats en la fase de grups amb el Magnus Futsal, campió brasiler, i l'Elite Futsal de Utah, dels Estats Units. A l'altre grup hi haurà el Carlos Barbosa (Brasil), el Chonburi (Tailàndia) i Los Angeles Futsal (Guinea Equatorial).

La Copa Catalunya, al Palau

L’última cita abans de l’inici de la Lliga serà la Copa Catalunya, que aquesta temporada es disputarà al Palau Blaugrana. El Barça disputarà les semifinals el divendres dia 7 de setembre contra la Penya Esplugues (21,15h). I, en cas de victòria, la final està prevista pel diumenge dia 9 de setembre a les 13,15h contra el vencedor de la semifinal que enfrontarà l’Industrias Santa Coloma contra l’Escola Pia de Sabadell.

L’Aspil, primer rival a la Lliga

El Barça arrencarà la Lliga al Palau contra l’Aspil Vidal Ribera Navarra, el cap de setmana del 14 al 16 de setembre (horari per definir). Curiosament el Barça Lassa juga les tres primeres jornades al Palau contra l’Aspil (14-16 de setembre), contra el Fútbol Emotion Zaragoza (21-23 de setembre); i contra el Naturpellet Segovia (28-30 setembre).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut