El Barça Lassa ja coneix el calendari de la Lliga Asobal

El Barça Lassa ja coneix el calendari de la Lliga Asobal

Els blaugranes iniciaran la defensa del títol el 8 o 9 de setembre visitant la pista de l’Alcobendas, que acaba d'ascendir, i acabaran el curs contra el Bada Osca, també a domicili.

El Barça Lassa ja coneix el camí que haurà de seguir a la Lliga Asobal per intentar revalidar el títol que ha guanyat en les últimes vuit temporades. El conjunt blaugrana iniciarà el campionat domèstic el cap de setmana del 8 i 9 de setembre a domicili, a la pista del Secin Group Alcobendas, que torna a la màxima categoria després d’ascendir la temporada passada.

El debut dels de Xavi Pascual al Palau Blaugrana serà en la segona jornada, la setmana següent, amb la visita del Liberbank Cuenca. El partit contra l’altre equip acabat d'ascendir a la Lliga Asobal, el DS Blendio Sinfín, arribarà en la setena jornada i es disputarà al Palau.

Els derbis contra el Fraikin Granollers han quedat fixats per a les jornades 12 i 27. En la primera volta la cita serà al Palau d’Esports de Granollers (1 de desembre), mentre que el duel de la segona volta serà al Palau Blaugrana (4 de maig). Una jornada abans, en ambdós casos, els de Xavi Pascual s’enfrontaran a l’altre equip Champions de la Lliga, l’Abanca Ademar de Lleó. Primer a Barcelona, i en la segona volta a Lleó.

Abans que arrenqui la Lliga, el Barça Lassa buscarà el primer títol Asobal de la temporada amb la Supercopa, que es disputarà al Palacio de Deportes de La Rioja contra el BM Logroño La Rioja el 2 de setembre. Una setmana més tard, la Lliga obrirà el teló i els de Xavi Pascual buscaran revalidar el títol que han aconseguit les darreres vuit temporades de manera consecutiva.

La primera jornada

Liberbank Cuenca - Recoletas Atl. Valladolid
Secin Group Alcobendas - Barça Lassa
Bada Huesca - Frigoríficos Morrazo
Ángel Ximénez-Avia Puente Genil - BM Benidorm
Condes de Albarei Teucro - DS Blendio Sinfín
Fraikin BM Granollers - Quabit Guadalajara
Abanca Ademar León - BM Logroño La Rioja
Bidasoa Irún - Helvetia Anaitasuna

* Consulta aquí el calendari complet de la Lliga Asobal 2018/19.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut