Local

La Confederació Mundial de Penyes celebrarà el 39è Congrés Mundial el dia 15 d’agost

Amb motiu del Congrés, la Confederació organitzarà un seguit d’activitats que combinen futbol i lleure i que, sobretot, potencien l’esperit penyista

La Confederació Mundial de Penyes, entitat que aglutina el moviment penyistic del FC Barcelona, celebrarà el 39è Congrés Mundial de Penyes durant els dies 13, 14 i 15 d’agost.

Els primers dos dies es duran a terme activitats relacionades amb el lleure, com el tradicional Torneig de Futbol 7, el Torneig de Cartes i el Sopar Popular, amb la voluntat de fomentar el sentiment de germanor. Totes es faran a les instal·lacions del Camp Nou.

L’últim dia, el 15 d’agost, se celebrarà el Congrés de Penyes, la cita més destacada de la trobada, i el Dinar de Gala. Es tracta d’un acte institucional organitzat per la Confederació Mundial de Penyes juntament amb el FC Barcelona. A l’esdeveniment hi assistirà, un cop més,  tant el president Josep Maria Bartomeu i altres directius del FC Barcelona, com l’Antoni Guil, president de la Confederació, i es desenvoluparà al Palau de Congressos Internacional de Catalunya.

Finalment es disputarà també el Torneig de Penyes Futbol Games, que enguany tornarà a comptar amb el joc Pro Evolution Soccer 2018 (PES 2018), de la companyia japonesa Konami, patrocinadora del FC Barcelona i la Confederació Mundial de Penyes.

Per assistir a la jornada institucional com a congressista o convidat us heu d'adreçar a la vostra Federació respectiva.

El procés d’inscripcions a les activitats ja ha començat i us hi podeu apuntar amb el formulari següent.

Més notícies aquí