Local

Andrea Pereira: “M’agradaria guanyar la Champions”

La jugadora barcelonina, nova incorporació del Femení, s’ha mostrat il·lusionada de cara a la nova temporada i ha assegurat: “He vingut per continuar guanyant títols”

La defensa central, que arriba procedent de l’Atlètic de Madrid, on ha jugat les dues últimes temporades, s’ha mostrat ambiciosa i amb ganes d’afrontar aquest nou repte. En aquest sentit, la defensa catalana ha expressat que el FC Barcelona “és un club que aposta per guanyar-ho tot”, i ha assegurat: “He vingut per continuar guanyant títols. Especialment m’agradaria guanyar la Champions”. Pereira, que es troba en plena gira pels Estats Units, ha manifestat que un dels motius pels quals ha decidit incorporar-se al Club han estat les bones referències que nha rebut per part d’algunes jugadores blaugrana: “Conec les jugadores espanyoles, amb les quals he coincidit a la selecció, i sempre han parlat molt bé de l’equip, del vestidor i del que es vol aconseguir”.

La jugadora barcelonina s’ha definit com una jugadora amb bones qualitats tècniques: “Tinc bona sortida de pilota, i durant el pas per l’Atlètic he guanyat en agressivitat”, ha explicat. La flamant incorporació del Femení ha mostrat la seva cara més personal i ha donat a conèixer algunes de les seves aficions fora dels terrenys de joc: “M’agraden molt tots els esports, però fora de l’àmbit esportiu el teatre és una gran afició”. Finalment, també s'ha referit a algunes de les jugadores amb les quals ha compartit equip i que han estat importants per a la seva trajectòria esportiva: “No tinc cap ídol masculí, però a nivell femení m’agraden Marta Torrejón, Irene Paredes i Vanesa Gimbert”.

Més notícies aquí