Un Clínic a UCLA per acabar una Gira per al record

Un Clínic a UCLA per acabar una Gira per al record

Sis jugadores del Femení han participat en un Clínic organitzat per la Barça Academy just abans de l’últim entrenament als Estats Units
La històrica Gira pels Estats Units del Barça Femení al costat del primer equip masculí ha arribat al seu punt final aquest diumenge a la tarda amb l’últim entrenament a la universitat d’UCLA (Los Angeles), la seu de les sessions culers en la segona parada del viatge per terres americanes. Així, el conjunt que dirigeix Fran Sánchez s’ha exercitat el dia després del debut a la pretemporada davant del SoCal FC (0-5).

Comiat entre nens i nenes

Abans de l’entrenament, sis jugadores han participat en un Clínic organitzat per Rakuten amb el suport de la Barça Academy. Després del tret de sortida obra de Luis García, el Barça Legend desplaçat a la Gira, Andressa Alves, Mariona Caldentey, María León, Gemma Gili, Kheira Hamraoui i Stefanie Van der Gragt han intervingut a l’activitat, protagonitzada per 42 nens i nenes locals. Totes han ensenyat com es fa un dels exercicis de referència en l’ADN blaugrana: el rondo.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut