El Barça Lassa torna a la Intercontinental

El Barça Lassa torna a la Intercontinental

El torneig es disputarà entre els propers 27 d’agost i 2 de setembre a Bangkok (Tailàndia), té el vist-i-plau de la FIFA i compta amb representants de les cinc Confederacions

El Barça Lassa començarà la propera temporada oficial amb la disputa de la World Intercontinental Futsal Cup que es disputarà a Bangkok (Tailàndia), entre els propers 27 d’agost i el 2 de setembre. Serà la tercera participació blaugrana a la Intercontinental. La primera va ser el 1996, al Brasil, i el Barça va caure a la final contra l’Inter de Porto Alegre. I la última va ser el 2016, a Qatar, amb derrota a les semifinals contra el Magnus de Falcao als penals.

Sis equips participants i vist-i-plau de la FIFA

El torneig comptarà amb la participació de sis equips, representants de les cinc Confederacions, i el Barça Lassa serà el representant europeu escollit per l'organització tailandesa. Els sis equips participants són els següents: el Magnus de Falcao (Brasil), com a actual campió de la Intercontinental; el Carlos Barbosa (Brasil), com a actual campió de la Libertadores; el Chonburi tailandès, com a campió asiàtic; l’Elite Futsal de Utah (Estats Units), com a representant de la CONCACAF; Los Ángeles Futsal (Guinea Equatorial), com a reprsentant africà; i el Barça Lassa. El torneig compta amb el vist-i-plau de la FIFA i de les cinc Confederacions dels equips participants.

Sistema de competició

El torneig es disputarà amb el format de dos grups de tres equips cadascun, i els dos primers passaran a semifinals. El sorteig per conèixer els emparellaments es farà el proper 23 de juliol. Tots els partits es disputaran a l'espectacular Bangkok Arena, amb capacitat per a 12 mil espectadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut