Jaël Bestué i Pol Retamal brillen en el campionat d’Espanya sots 20J

Jaël Bestué i Pol Retamal brillen en el campionat d’Espanya sots 20J

Tots dos van proclamar-se campions en aquesta categoria batent el rècord d’Espanya dels 200 metres en un campionat en el qual el Barça va recollir 8 metalls (5 ors, 1 plata i 2 bronzes)

Murcia va acollir aquest passat cap de setmana el campionat d’Espanya sots 20 d’atletisme en el qual diversos atletes del Barça van brillar. Es tracta de Jaël Bestué i Pol Retamal, ambdós van batre el rècord d’Espanya sots 20 dels 200 metres, així com un espectacular Aleix Porras que va aconseguir la quarta millor marca de la història de l’atletisme espanyol en aquesta categoria.

Tres rècords en els 200 metres

El primer en aconseguir batre el rècord va ser Pol Retamal (20.94”) que va rebaixar en una dècima la marca que ostentava fins ara Daniel Ambrós. Tot i tenir el rècord, Retamal va tornar a sorprendre rebaixant una dècima més en la final deixant el temps en 20.93”, que estableix el nou rècord d’Espanya sots 20.

Posteriorment, la notícia la va donar Jaël Bestué. La subcampiona del món sots 18 va aconseguir aturar el cronòmetre en 23.47” aconseguint batre un rècord que es mantenia en mans de Teresa Rioné des del 1984.

8 medalles per al Barça

Més enllà d’aquestes dues medalles d’or, acompanyades dels rècords d’Espanya sots 20, el Barça va sumar 6 medalles més en aquest campionat. Entre els medallistes, cal destacar el magnífic temps d’Aleix Porras en els 400 metres (50.99”), aconseguint la quarta millor marca de tots els temps en aquesta categoria. A més, també cal destacar l’or en el 4x100 masculí, amb un temps de 41.82”.

D’altra banda, Enrique Herreros, primer en el 1.500, Óscar Prieto, tercer en el salt de perxa, Eva Santidrian, tercera en els 400 femení, i Gema Martí, segona en el llançament de martell, van completar el medaller blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut