Tres blaugrana, nominats als millors de la LNFS

Tres blaugrana, nominats als millors de la LNFS

Ferrao opta al premi de millor jugador i millor pivot, mentre que Paco Sedano i Dyego estan nominats en les categories de millor porter i millor ala respectivament

El Barça Lassa compta amb tres jugadors entre els nominats als millors de la lliga LNFS de la temporada 2017/18. Els tres nominats blaugrana són: Ferrao, que opta a millor jugador i millor pivot; Paco Sedano, nominat com a millor porter; i Dyego, que opta a millor ala.

Les nominacions són el fruit del vot dels internautes i seguidors, i els premis final s’atorguen en funció dels vots dels entrenadors i capitans de tots els equips de Primera i Segona Divisió. Curiosament els tres jugadors del Barça repeteixen com a nominats. La temporada passada Dyego va ser escollit millor jugador i millor ala, mentre que Sedano i Ferrao van guanyar els premis al millor porter i millor pivot.

Tots els nominats

En la categoria de millor jugador, Ferrao competeix amb Gadeia (Movistar Inter) i Chino (Jaén). El brasiler també opta al premi de millor pivot, un premi al qual també aspiren Elisandro (Movistar Inter) i Chino (Jaén).

En la categoria de millor porter, a més de Paco Sedano també estan nominats el Jesús Herrero (Movistar Inter) i Dídac, que recull els fruits d’una temporada esplèndida al Jaén tot quan tot just s’acaba d’anunciar la seva incorporació al Barça Lassa.

I en la categoria de millor ala, Dyego està nominat juntament amb Ricardinho (Movistar Inter) i Gadeia (Movistar Inter).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut