L'SL Benfica, el Halle-Grooik i el Kremlin francès seran els rivals blaugranes a la Main Round

L'SL Benfica, el Halle-Grooik i el Kremlin francès seran els rivals blaugranes a la Main Round

El conjunt blaugrana es veurà les cares amb un il·lustre exbarcelonista com Fernandao

L’equip d’Andreu Plaza viatjarà a Bèlgica, a l’SportHall de Brès de Halle, per disputar la Main Round de la Champions de futbol sala. El sorteig celebrat aquest migdia a Nyon ha enquadrat el Barça amb el Benfica portuguès, el Halle-Gooik belga i el Kremlin-United francès. El conjunt blaugrana haurà d'afrontar aquesta ronda del 2 al 7 d'octubre.

Així doncs, el conjunt blaugrana es veurà les cares amb un destacat exjugador del Barça com és Fernandao, guanyador del torneig en dues ocasions amb el Club i un dels millors pivots de la història de la secció. Dels quatre equips, tres avançaran cap a l’Elite Round, que se sortejarà el proper 14 d’octubre i es disputarà del 14 al 18 de novembre. Finalment, el darrer pas cap a la glòria, la Final Four, està previst entre el 25 i el 28 d’abril.

Andreu Plaza: “La nostra intenció és acabar com més amunt millor”

L’entrenador blaugrana ha valorat el sorteig per a www.fcbarcelona.cat, i ha explicat que “els quatre grups són complicats”. Plaza ha augurat enfrontaments durs contra el SL Benfica i el Halle-Gooik, que comptarà amb el suport del seu públic, i ha reconegut que el Kremlin francès “és la incògnita del grup”. Tot i això, Plaza ha recordat que “passen els tres primers del grup i la intenció és acabar com més amunt millor”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut