At. Balears – Barça B: Recuperar sensacions a Son Malferit

At. Balears – Barça B: Recuperar sensacions a Son Malferit

12 hores (Barça TV i Esport 3): Els de Gerard López volen tornar a guanyar a domicili després de perdre a Vila-real i reafirmar-se com al millor visitant de la Lliga

El Barça B visita el camp de l’Atlètic Balears, un equip que està en molt bona dinàmica després d’aconseguir dues victòries consecutives, aquest diumenge (12h / Barça TV i Esport 3) i que està prop de les places de play-off. Ara mateix, el Balears és 7è amb 34 punts, a cinc punts de play-off, amb vuit victòries, deu empats i cinc derrotes. Xisco, és el seu màxim golejador amb vuit gols.

Declaracions Gerard López:

“És un camp dels complicats, dels que sempre tens marcats com a difícil. El Balears és un equip que ve en una dinàmica molt bona de dues victòries consecutives, a punt d’enganxar-se també a les places de play-off”.

“Al Balears sempre el cataloguem com un equip amb opcions de fer play-off. És un equip expert, que ja fa molts anys que està a la categoria, que està acostumat a jugar les fases de play-off i sòlid defensivament”.

“El seu camp també ens condiciona una mica, és d’artificial, el fet que sigui a les 12 hores, però al final és un equip expert, competitiu i molt perillós en el joc directe”.

Marc Cardona i el juvenil Cucurella, les novetats

L’equip viatja aquest dissabte per la tarda cap a Palma de Mallorca, on descansarà abans del partit de diumenge a les 12 hores al camp de Son Malferit. La llista de convocats és la següent: Suárez, Varo, Nili, Palencia, Cucurella, Borja López, Marlon, Fali, Sarsanedas, Carbonell, Gumbau, Xemi, Aleñá, Perea, Alfaro, Rafa Mujica, Dani Romera i Marc Cardona. Són baixa per lesió Martínez i Tarín, mentre que es perd el partit per estar amb la seva selecció Paik, i per temes burocràtics Ezekiel. Kaptoum, Abeledo, Vilanova i Moisés s’han quedat a Barcelona per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut