Els quatre equips que juguen a Preferent mantenen el ritme de victòries

Els quatre equips que juguen a Preferent mantenen el ritme de victòries

El Junior, el Juvenil, l’Infantil i l’Aleví sumen noves victòries en un cap de setmana en què el filial no pot puntuar a Mataró

Les quatre victòries del equips que estan disputant la fase de grups de Preferent són la nota més positiva d’un cap de setmana en què el Segona Catalana també va guanyar i el filial va caure a Mataró.

Mis Ibèrica Mataró – Barça Lassa B: El filial va fer mèrits per puntar a la capital del Maresme però va acabar caient per la mínima, en un duel ajustat en què els gols blaugrana van ser obra d’Oriol Garcia (2), Marc Palazón, Xavi Gurri i Pablo Najera. L’equip de Jordi Camps descansarà el proper cap de setmana per la disputa de la Copa de la Princesa. El proper duel serà el 19 de febrer (12.00) contra el SHUM Frit Ravich.

Segona Catalana 10-2 Malgrat: El conjunt barcelonista va golejar als maresmencs i continua liderant la classificació del seu grup de Segona Catalana. L’equip jugarà el dissabte 11 de febrer (18.15) a la pista de l’Horta.

Manlleu 2-8 Júnior: Victòria important dels joves jugadors de Jordi Camps, que van assolir un bon triomf a la pista del segon classificat. Amb cinc victòries de cinc possibles, sumen tres punts més que els osonencs. El següent encontre serà aquest dimecres 15 de febrer (21.30) a la pista de l’Arenys.

Juvenil 3-1 SHUM Frit Ravich: Els jugadors de Jordi Roca van aconseguir el triomf davant el conjunt maçanetenc, tercer classificat. Els blaugrana estan en segona posició, empatats amb el Vic a 13 punts i el següent duel serà a la pista de l’Igualada el dissabte 11 (13.30).

Cerdanyola 1-3 Infantil: Els de Ricard Hernáez van aconseguir la victòria a domicili i segueixen liderant el seu grup amb tres punts més que el Barberà. El següent duel serà el diumenge 12 de febrer (9.30) contra l’Alpicat.

Aleví 5–2 Palau de Plegamans: L’equip més inferior de l’hoquei formatiu blaugrana va aconseguir una victòria que els permet seguir liderant la classificació, amb un punt més que el Manlleu. El següent partit serà el diumenge 12 (12.30) a la pista del Vilafranca. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut