Ja hi són tots

Ja hi són tots

Els campions del món, Sorhaindo, Mem i N’Guessan, ja treballen amb el Barça Lassa

Dimecres ha estat el dia que Xavi Pascual ha tingut a disposició a la totalitat de la plantilla després de la disputa del Campionat del Món de seleccions. Des de la disputa de la Copa Asobal a meitat de desembre, la totalitat de la plantilla no treballava en ple.

Benvinguda als campions

Els protagonistes de l’entrenament de dimecres, que ha tingut lloc al pavelló d’handbol de la Ciutat Esportiva, han estat els tres jugadors de la selecció francesa que s’han proclamat campions del món.

Cedric Sorhaindo, Dika Mem i Timothey N’Guessan s’han trobat de nou amb els seus companys i han rebut les felicitacions per part de tot l’equip en haver-se proclamat campions del món.

Entrenament i premsa

La sessió d’entrenament ha durant més d'una hora i trenta minuts i, ja sense pensar en el Mundial, el Barça Lassa ha focalitzat la preparació del derbi de l’handbol català que tindrà lloc divendres a les 20.30 h a la pista del Fraikin BM Granollers.

Un cop finalitzat l’entrenament ha estat el moment per a la sessió fotogràfica dels medallistes i per atendre els mitjans Informatius.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut