Leyma Corunya – FC Barcelona Lassa B: A punt de la proesa a Santiago (93-85)

Els de Julbe cauen en un partit que havien dominat fins al descans i en què Peno va sobresortir amb 16 punts i 10 assistències

El Barça Lassa B va caure aquest divendres a la pista del Leyma Corunya, en un partit que es va haver de jugar a Santiago de Compostel·la degut al temporal que va afectar a La Corunya durant el divendres. Els blaugranes, que van començar d’allò més bé amb el 17-29 del primer quart, van veure com els gallecs reaccionaven en el segon (41-43) i, sobretot, en l’inici del tercer període amb un parcial inicial de 12-0 que va capgirar el marcador (53-43).

El filial, però, no li va perdre mai la cara al partit i va tornar al partit amb les cistelles de Diagne, Font i Peno (68-69) i va tancar el tercer quart un punt per sota. En l’últim període la major experiència local va propiciar un parcial de 8-0 que va tornar a trencar el partit i els de Julbe van anar a remolc per poder remuntar (83-74) fins al 93-85 final.

Cal destacar que Stefan Peno, que el dia abans havia jugat a Kaunas amb el primer equip en Eurolliga, va arribar a temps d’ajudar el filial i va completar el seu millor partit de la temporada: 16 punts i 10 assistències per a una valoració de 28. Aleix Font, amb 20 punts, va ser el màxim anotador del filial, mentre que Kurucs (13 punts) també va ajudar. El nouvingut Gerun va ajudar amb 17 punts i 11 rebots.