Els Rookies animen l’equip per a la Copa del Rei

Els Rookies animen l’equip per a la Copa del Rei

Cal enviar una foto i un missatge de suport als membres del Barça Lassa, per participar al concurs ‘Els Reis de la Copa’ i optar a un dels tres premis exclusius

El col·lectiu de Rookies del Barça Lassa de bàsquet té l’oportunitat de donar el seu particular suport a l’equip de cara a la seva participació a la Copa del Rei, gràcies al concurs ‘Els Reis de la Copa’, que funciona des del 6 de febrer passat.

Amb aquest concurs, el programa Barça Rookies convida tots els seus seguidors a enviar el seu crit de suport a l’equip per a la Copa del Rei, acompanyat d’una fotografia que completi aquest missatge positiu i d’optimisme de cara a aquesta competició que es jugarà a Vitòria del 16 al 19 de febrer. Per participar en el concurs cal ser rookie del Barça o registrar-se prèviament com a rookie.

Després del gran èxit de participació que han registrat els darrers concursos i promocions que s’han efectuat dirigits als nostres rookies, com el concurs ‘Nadal de Postal’, en què els joves havien d’enviar la seva felicitació de nadal als jugadors del Barça Lassa, a partir del 6 de febrer s’ha llançat aquest nou concurs ‘Els Reis de la Copa’, que a més de permetre fer arribar el suport dels aficionats a l’equip, ofereix la possibilitat de poder guanyar atractius premis als tres millors missatges dirigits als nostres jugadors.

Els tres missatges de suport que es considerin més originals es repartiran els tres packs de regal que ofereix el concurs i que són els següents:

- Una samarreta signada per l’equip, més dues entrades.
- Unes vambes signades, més dues entrades.
- Una pilota signada per l’equip, més dues entrades.

Les entrades seran del partit que es jugarà el 26 de març al Palau Blaugrana entre el Barça Lassa  i el Morabanc Andorra.

El període de participació va començar el 6 de febrer i durarà fins al diumenge dia 19. El dilluns 20 de febrer es comunicaran els guanyadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut