El primer cap de setmana de febrer, en clau Barça

El primer cap de setmana de febrer, en clau Barça

El retorn a l’activitat del FCB Lassa d’handbol i el FCB Lassa de futbol sala són dos dels aspectes més destacats d’aquest cap de setmana

Aquest divendres es dóna el tret de sortida a un nou cap de setmana ple de compromisos -en clau blaugrana- amb la presència del FCB Lassa d’handbol i el FCB Lassa de futbol sala. Mentre els primers reprenen la competició a Granollers, els homes d’Andreu Plaza disputen un nou partit al Palau Blaugrana –a partir de les 21 hores-.

L’activitat continua aquest dissabte amb dos partits més: el primer equip de futbol juga al Camp Nou -a partir de les 16.15 hores- davant l’Athletic i el FCB Lassa d’hoquei es desplaça a Itàlia per enfrontar-se al Bassano. Aquest diumenge conclourà l’agenda blaugrana amb la participació del Juvenil A, del Barça B i del FCB Lassa de bàsquet (el FCB Femení no té compromís). El Juvenil, a la Ciutat Esportiva, i el filial blaugrana s’enfronten a l’Atlètic Balears –els dos equips, a partir de les 12 hores-. El FCB Lassa de bàsquet tanca l’agenda –mitja hora més tard- amb la visita del Retabet Bilbao al Palau Blaugrana.     

A continuació, detallem l’agenda completa per poder seguir tots els esdeveniments d’aquest cap de setmana:

Divendres, 3 de febrer

20.30 hores: Granollers – FCB Lassa (handbol). Els homes de Xavi Pascual retornen a l’activitat després de l’aturada de la Lliga Asobal a causa del Mundial celebrat a França. Els culers es veuen les cares –precisament- amb el seu últim rival el 2016. En la final de la Copa Asobal, el FCB Lassa va alçar el títol per cinc gols de diferència.

21.00 hores: FCB Lassa – Jumilla (futbol sala). Líder i cuer es veuen les cares al Palau Blaugrana aquest divendres. 9 victòries consecutives han permès als blaugranes situar-se al capdamunt de la taula classificatòria, amb un punt d’avantatge respecte a l’Inter Movistar i tres sobre el Pozo Múrcia.

Dissabte, 4 de febrer

16.15 hores: FC Barcelona – Athletic Club. El conjunt de Luis Enrique rep –menys d’un mes després d’enfrontar-se a la Copa- l’Athletic Club amb l’objectiu d’apropar-se a la primera posició del campionat. Els blaugranes volen seguir fent-se forts al Camp Nou, on acumulen sis victòries de manera consecutiva sumant totes les competicions.

21.00 hores: Bassano – FCB Lassa (hoquei patins). El triomf davant el Porto va ascendir el conjunt de Ricard Muñoz fins a la primera posició del Grup B de la Lliga Europea. Líders també a l’OK Lliga, la presència als quarts de final de la màxima competició europea quedarà assegurada amb una victòria.

Diumenge, 5 de febrer

12.00 hores: Juvenil A – Atlètic Balears. Els homes de Gabri Garcia van augmentar a dotze punts la diferència respecte als seus perseguidors –Mallorca i Espanyol- en la darrera jornada. El conjunt balear, antepenúltim a la classificació, ja va dificultar el triomf blaugrana a la primera volta (2-4). 

12.00 hores: Atlètic Balears – Barça B. El filial blaugrana viatja fins a les illes Balears per disputar un dels desplaçaments més exigents de la categoria. Mentre els homes de Gerard López pretenen conservar la primera posició, el conjunt local aspira a retallar la diferència amb la zona de ‘play-off’.

12.30 hores: FCB Lassa – Retabet Bilbao (bàsquet). La victòria davant el Baskonia ha augmentat la moral d’un conjunt que es troba a només un triomf del liderat que comparteixen el Reial Madrid i el Tenerife. Els blaugranes han guanyat els 8 partits que han disputat aquesta temporada –a la Lliga- al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut