Un altre bon cap de setmana al planter

Tres victòries en tres partits en les categories inferiors del futbol femení blaugrana
En un cap de setmana marcat pels partits de les seleccions autonòmiques, només tres dels cinc equips de futbol femení del Barça van competir. A continuació repassem els seus compromisos, tots ells a Sant Joan Despí:

Juvenil-Cadet – Sabadell (2-0)
La jornada de seleccions territorials va deixar les blaugranes molt curtes d’efectius per rebre el penúltim. Les noies dirigides per David Forcat van haver de treballar de valent per ensorrar el mur arlequinat. En tres minuts ben entrada la segona meitat –del 59 al 62- van sentenciar gràcies als gols de Natalia Muñoz i Maria Peña. Un triomf que permet mantenir l’avantatge de cinc punts al capdavant de la classificació.

Infantil-Aleví – Atlètic Vilafranca (8-0)
Per la via ràpida. Al segon minut, les locals ja vencien per 2-0 a la Ciutat Esportiva. Ariadna Mingueza, Valeria Trujillo, Naiara Tarifa, Laura Mas Berenguer (5) van ser les anotadores davant d’un contrari molt tancat al seu camp. Amb el pòquer, Mas és la pitxitxi de la Lliga amb 44 gols en 16 jornades. L’equip és líder invicte, amb un punt més que el seu immediat perseguidor.

Aleví-Benjamí – Femení Manu Lanzarote (3-2)
Les més menudes també van haver de picar pedra per sumar tres nous punts. Es va avançar en el segon quart per mitjà d’Ylenia Estrella, però el partit es va decidir en un últim període frenètic, que va caure del cantó culer. Aina Roman i Laia Martret van ser les altres dues realitzadores d’un Barça que segueix segon a la taula.