Gaudir de l’experiència de la Llotja Oberta del Palau

Gaudir de l’experiència de la Llotja Oberta del Palau

Cinc socis i els seus acompanyants van poder presenciar diumenge el partit de bàsquet Barça Lassa-Retabet Bilbao des de la Llotja Presidencial del Palau Blaugrana

Cinc socis del FC Barcelona, més els seus acompanyants, van tenir l’oportunitat de seguir des de la Llotja Presidencial del Palau Blaugrana el partit de la Lliga ACB de bàsquet que van jugar diumenge passat el Barça Lassa i el Retabet Bilbao Basket, gràcies a la iniciativa Llotja Oberta Palau, impulsada des de l’Àrea Social del Club.

Aquesta acció, que se celebra en els partits de les diferents seccions professionals del Club, facilita que un grup de cinc socis que van participar en el sorteig de la Llotja Oberta Palau puguin assistir amb un acompanyant a un partit de bàsquet, handbol, futbol sala o hoquei sobre patins des de la Llotja Presidencial i poder gaudir dels serveis i l’experiència que ofereix l’espai.

En aquesta ocasió, els cinc socis van assistir a un partit corresponent a la Lliga ACB de bàsquet, i tots ells van gaudir de les instal·lacions i els serveis de la Llotja Presidencial i van poder viure un partit al Palau d’una manera molt especial, des d’una posició preferent i sent protagonistes de l’ambient que hi ha a la Llotja.

Nil Romañach va ser un dels socis protagonistes diumenge d’aquesta Llotja Oberta Palau. A punt de fer 17 anys, aquest ha estat el segon cop que el Nil s’ha vist premiat amb la seva presència a la Llotja del Palau en un partit de bàsquet. Tot i que també s’ha apuntat als sortejos de les altres seccions, mai n'ha resultat premiat.

El Nil qualifica així l’experiència: “És totalment recomanable. Per un dia estem en un lloc privilegiat on poques persones hi poden anar. Ens vam trobar molt ben atesos en tot moment i a la Llotja tens l’oportunitat de poder veure exjugadors històrics, com Epi, que va fer que l’experiència fos encara més satisfactòria”.

Els socis que van assistir diumenge a la Llotja del Palau van poder saludar i conversar amb el membre de la Junta Directiva del FC Barcelona Joan Bladé, directiu responsable de les seccions de bàsquet i handbol, amb qui es van fer una fotografia com a record de la jornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut