El premi d’una experiència VIP al Palau

El premi d’una experiència VIP al Palau

Els cinc joves guanyadors del concurs ‘Nadal de Postal’ tenen l’oportunitat de visitar les instal·lacions del Blaugrana i de conèixer els jugadors del Barça Lassa de bàsquet

Els cinc guanyadors del concurs dirigit al col·lectiu de rookies blaugrana Nadal de Postal, en què els joves havien d’enviar la seva felicitació de Nadal als jugadors del primer equip de bàsquet, van poder gaudir del seu premi amb motiu del partit de l'Eurolliga que el Barça Lassa va disputar al Palau davant el Baskonia el 27 de gener passat.    

El premi va consistir a ser protagonistes d’una jornada molt especial com a rookies VIP del Palau Blaugrana. L’Aina, la Carla, el Lluc, l’Òscar i l’Àngel van ser els joves guanyadors, als quals se’ls va donar una samarreta rookie amb el seu nom i van poder gaudir d’una experiència única i inoblidable al Palau Blaugrana.

Abans de l’inici del partit, els joves guanyadors van poder efectuar una visita VIP per totes les instal·lacions del Palau, on van poder veure la sala de premsa, la zona mixta, i fins i tot van poder entrar al gimnàs i coincidir amb el jugador Juan Carlos Navarro, a qui van poder conèixer de prop.

En el seu recorregut per les interioritats del Palau, els rookies guanyadors del concurs nadalenc van tenir l’oportunitat de fer-se unes fotos amb el grup de cheerleaders del FC Barcelona al seu vestidor, abans de saltar a la pista per fer-se una fotografia amb els integrants del primer equip del Barça Lassa de bàsquet. Després van seguir de molt a prop la sessió d’escalfament dels jugadors, abans de dirigir-se a les seves localitats VIP, situades a la primera fila, a tocar de pista, des d'on van seguir el desenvolupament del partit.

Una nova experiència la van poder viure a la mitja part, quan un equip de Barça TV els va fer una entrevista sobre la jornada especial que estaven vivint al Palau i les seves sensacions com a rookies del bàsquet blaugrana.

Per a tots ells va ser una experiència que van qualificar com increïble, que els va permetre descobrir llocs força exclusius del Palau, estar amb els jugadors i sentir-se protagonistes molt especials d’una jornada que sempre guardaran en el seu record.

Nou concurs

Aquesta setmana teniu obert un nou concurs dirigit als rookies amb premis importants i la possibilitat de viure una experiència com aquesta al Palau. El concurs "Els reis de la Copa" permetrà que els tres autors dels crits de suport més originals per a la Copa del Rei, tinguin accés a aquests premis. Podeu participar entrant a: www.fcbrookies.cat/concurs

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut