Luis Enrique: “La lesió d’Aleix és la nota negativa del partit”

Luis Enrique: “La lesió d’Aleix és la nota negativa del partit”

El tècnic asturià, però, ha destacat també el gran matx que ha fet el seu equip, “tenint la paciència necessària i dominant tots els registres”

El FC Barcelona ha superat amb claredat l’Alabès (0-6) amb gols de Suárez (2), Neymar Jr, Messi, Rakitic i Alexis en pròpia porteria. La part negativa, però, ha estat la lesió d’Aleix Vidal, de la qual ha parlat precisament Luis Enrique Martínez: “La lesió d’Aleix Vidal ha estat la nota clarament trista i negativa del partit. Ho lamentem molt per l’Aleix i per l’equip”.

A continuació repassem la resta de declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique:

  • “Hem evitat bé la seva pressió alta des del principi. A la primera part hem tingut la paciència necessària, encara que ens ha costat al principi perquè ells estaven més frescos. A la segona han canviat a defensa de cinc per estar més segurs i més compactes, però nosaltres hem estat més efectius a l’àrea contrària, contundents i gairebé sense concedir”.
  • “Són tres punts que ens reforcen de cara a l’objectiu d’intentar aconseguir el títol de Lliga”.
  • “Me’n vaig amb unes sensacions molt bones per la imatge que hem ofert però fastiguejat per la lesió d’Aleix, per com s’ha produït i per com l’afecta a ell”.
  • “En un partit així has ​​de dominar molts registres, i ho hem fet. Hem tingut el control del partit, no només quan teníem la pilota, també quan la perdíem i podíem pressionar”.
  • “Hem fet un partit a l’altura del que exigia. Hem sabut generar bé els espais. A la segona han canviat el sistema, però ens han fet pressions altes, cosa que ens ha permès trobar i atacar espais”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut