Reial Societat – FC Barcelona Femení (prèvia): Tot són finals

Reial Societat – FC Barcelona Femení (prèvia): Tot són finals

10.45 h, beIN Sports: L’equip visita un camp complicat, però de bons records, amb la necessitat d’emportar-se els tres punts i amb les altes de Jenni Hermoso i Sandra Paños

El Barça obre la divuitena jornada aquest dissabte al matí al camp de la Reial Societat. Ho fa sense marge d’error. I és que la derrota en la jornada anterior –abans d’una nova aturada de la Lliga-–deixava les blaugranes a quatre punts del líder, l’Atlètic de Madrid, que a la tarda jugarà a Sant Adrià.

Zubieta és un escenari tradicionalment de bons records per al Barça. Hi ha guanyat en les últimes cinc visites, amb un balanç de 17 gols a favor i cap en contra. Ara bé, la Reial sembla haver revertit la dinàmica negativa de l’inici de curs i es troba en plena lluita per les posicions que permeten l’accés a la Copa.

Tornen Jenni i Paños

L’equip viatjava aquest divendres al País Basc amb dues grans novetats: Jenni Hermoso i Sandra Paños, totes dues amb l’alta mèdica. La resta de convocades són: Ràfols, Ruth, Marta Unzué, Melanie, Line Røddik, Miriam, Mariona, Alexia, Patri, Leila Ouahabi, Vicky Losada, Marta Torrejón, Olga García, Ange Koko, Andressa Alves i Aitana. Per decisió tècnica, no hi seran Ane Bergara, Gemma, Sandra i Irene, mentre que Bárbara continua de baixa per un esquinç en un turmell.  

Les declaracions de Xavi Llorens

“Contra la Reial sembla que ens va millor fora que a casa, però això són només estadístiques. Mirar només les dades és un perill pel possible excés de confiança”.

“Ara tots són finals, en Lliga, Champions i Copa de la Reina. Ho volem guanyar tot. És clar que hem punxat en uns partits que no esperàvem, com a Sevilla i Badajoz. La Lliga cada cop és més competitiva i hem de tornar a ser el que érem, competir bé i lluitar fins al final”.

“La Reial té una sortida de pilota des del darrere bastant bona, amb un joc molt vertical quan superen una part del camp, amb jugadores individualment mot ràpides i descarades. Serà un partit de tu a tu i hem de demostrar que som superiors”.

“Després d’una derrota sempre és millor jugar al més aviat possible. La part positiva és que hem tingut dues setmanes per treballar i valorar el que hem fet malament. El resultat ens dirà si hem fet les coses bé o no”.

Les declaracions de Vicky Losada

“Tot són finals per a nosaltres. Som el Barça i hem de donar sempre el 200%. Queda molt i partits molt complicats per a tots els equips, així que anem a totes”.

“Perds un dia, aquella nit no dorms i l'endemà has de tornar a entrenar-te, tornar a jugar... Queda moltíssim. Fins i tot si arribéssim a l’última jornada amb poques opcions, diria que el Barça ha de donar la cara i continuar lluitant per la Lliga”.

“Després de l’ensopegada a Badajoz tenim moltes ganes de tornar a competir. Sabem que hem de guanyar i recuperar el nostre joc. La Reial és un equip complicat, però és un camp que ens sol anar bé, així que esperem aconseguir els tres punts”.

“És un camp per gaudir, amb unes bones instal·lacions. La Reial és un equip que juga a futbol de tu a tu i a nosaltres ens va bé”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut