Xavi Pascual: “Són dos punts vitals per a nosaltres”

Xavi Pascual: “Són dos punts vitals per a nosaltres”

El FCB Lassa d’handbol viatja a Suïssa amb l’objectiu de sumar una nova victòria que el consolidi en el liderat de la VELUX EHF Champions

Després de la victòria a la pista del Veszprém (22-25), el FCB Lassa es veu les cares aquest dimecres –a partir de les 20.00 hores– amb el Kadetten. Els homes de Xavi Pascual defensen la primera posició del grup A de la màxima competició europea a la pista d’un cuer que, segons Xavi Pascual, no té res a veure amb el que es va enfrontar amb els blaugranes a la primera volta: “No és el mateix equip, han recuperat gent i mostren coses diferents en atac”. “Els tenim molt respecte –continua–, l’altre dia el Kiel ja va provar què és el Kadetten”.

Per Pascual, el triomf significa “dos punts vitals”. “Volem continuar lluitant per estar a les posicions capdavanteres”. Tot i remarcar el canvi “important” realitzat als darrers temps pel conjunt suís, l’entrenador blaugrana ho ha deixat clar: “Viatgem amb tot el que tenim per intentar treure un partit difícil”.

El tècnic del FCB Lassa ha considerat “clau” el canvi d’entrenador, ja que “els ha esperonat”. “Juguen més lliures, d’una manera diferent de com ho feien fins ara”, ha remarcat abans d’afegir que “no es tracta només del resultat final, s’ha de veure el partit que van fer davant el Kiel”. Pascual va recordar que el seu equip va completar “una primera meitat extraordinària davant d’ells al Palau” en un dels millors partits de la secció aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut