UNES FC Barcelona - CEM L’Hospitalet: Victòria clara amb un gran segon quart (67-34)

Els blaugranes van anar de més a menys i van poder-se relaxar en l’últim període

L’UNES FC Barcelona d’Oriol Claret va sumar aquest cap de setmana la cinquena victoria de la temporada contra el CEM l’Hospitalet en el que va ser el primer partit de la segona volta de la competició.

El matx, tot i el resultat final, no va ser tan fàcil a l’inici (12-7) i el segon quart va ser clau per marxar en el marcador gràcies a un parcial de 21-2 que va fer arribar el partit al descans amb un marcador de 33-9. La pressió defensiva, el joc d’equip i les bones situacions trobades en atac, clau en el triomf parcial.

En la represa el partit va seguir sent de l’UNES, que gràcies a la defensa va forçar moltes pèrdues de pilota i en atac va seguir fent el seu joc fins al 54-19 amb el qual es va arribar al minut 30 de partit. Amb el partit decidit, els últims deu minuts van ser de tràmit i això es va fer palès amb el triomf parcial de l’Hospitalet (12-15), tot i que la victòria no va perillar en cap moment amb el 67-34 final.