Local

FC Barcelona Lassa - ICL Manresa: Objectiu, retrobar-se amb la victòria

Els de Bartzokas volen oblidar les últimes derrotes amb un triomf a casa abans d’afrontar la Copa del Rei

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 12.30 h i en directe per Movistar+, l’ICL Manresa en un partit realment important abans de la Copa del Rei. Els blaugranes volen oblidar les últimes derrotes al Palau contra el Bilbao Basket i el Galatasaray i buscaran una victòria cabdal per continuar en les posicions capdavanteres de la Lliga Endesa i encarar amb confiança la competició del KO de la setmana que ve.

El rival

És l’últim classificat de la competició domèstica amb 3 triomfs i 16 derrotes, però les últimes setmanes ha millorat les seves prestacions i vol sortir de les posicions de descens. El seu jugador més valorat és l’aler pivot txec Patrick Auda, amb 10,4 punts i 11,2 de valoració, i Pere Tomàs és un dels jugadors més en forma dels del Bages, amb 9,7 punts i 10,7 de valoració. El pivot exblaugrana Xavi Rey, que fa cinc partits que juga amb el conjunt que entrena Ibon Navarro, és molt important gràcies als seus 7,6 punts i 6,2 rebots. Cal no oblidar jugadors importants com Suggs, Aranitovic, Cvetkovic, Trapani, Machado i Cakarun.

El Barça

Continuarà amb les baixes de Doellman, Oleson i Renfroe, a banda de les ja conegudes de Ribas i Lawal. Els de Bartzokas són conscients que han de reaccionar per intentar agafar una bona dinàmica de resultats, i el primer pas per aconseguir-ho serà superar un ICL Manresa que també necessita la victòria per no despenjar-se de la salvació. Per tant, caldrà estar molt concentrats els 40 minuts per poder sumar el 14è triomf del curs en competició domèstica.

Més notícies aquí