Visita del Barça Lassa a la Fan Zone i també a la Minicopa

Visita del Barça Lassa a la Fan Zone i també a la Minicopa

Els jugadors i tot l’staff del primer equip ha presenciat el partit de l’Infantil i després han compartit espai amb els nens abans d’anar a entrenar

El Barça Lassa ha tingut un dijous al matí ben atapeït. Primer de tot, després de l’esmorzar, l’equip s’ha desplaçat cap a l’anomenada Fan Zone, el lloc on es reuneixen els aficionats i fan diferents activitats, i espai on també es disputa la fase final de la Minicopa Endesa. I és que el primer partit de la competició enfrontava el Barça Infantil contra el Fundación 5+11 Baskonia. El matx ha acabat amb un triomf clar dels blaugranes per 108-68 sota l’atenta mirada de Georgios Bartzokas i els seus homes.

Un cop acabat el partit tots els jugadors han saludat els infantils blaugranes, que finalment s’han fet una fotografia de família. Minuts més tard, i dins del mateix recinte, el Barça Lassa ha compartit una hora amb els aficionats. Tots els jugadors han passat per diferents estacions de joc com per exemple de realitat virtual, mini golf, màquina recreativa d’encistellar –en què Rice s’ho ha passat d’allò més bé- i també han pogut jugar a mini tennis.

Ja entrat el migdia, cap a les 13 hores, l’equip s’ha desplaçat cap al pavelló de Mendizorrotza –on hi juga l’Araberri de la LEB Or i just al costat de l’estadi de futbol- per fer la penúltima sessió d’entrenament abans de debutar a la Copa del Rei aquest divendres 17, a les 21.30h, contra l’Unicaja de Màlaga. Els lesionats Renfroe, Oleson i Doellman han fet parts de l’entrenament amb el grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut